Selecteer een pagina

OVER MIJ

MIJN NAAM IS SABINE BLOK

Het liefst heb ik fijne samenwerkingen met toekomstbewuste ondernemers, waarin verbinding en daadkracht centraal staan. Ik ben ervan overtuigd dat je dan echt impact maakt met je business. Dat is toch wat jij wilt? Fulfilment brengen in iemand anders leven? Niet hard werken, maar werken vanuit je hart. Dat is de essentie.

Mijn vuurtje gaat branden van inspirerende mensen die bezig zijn om de toekomstige wereld mooier te maken. Het is mijn passie om anderen te helpen en samen verder te groeien en succes te creëren. Van een goede klik waarin ik ontzorg en ook mijn creatieve talent tot expressie kan brengen word ik het meest blij. Ik ben een lekker pittig type. Een ondernemende doe-er, houd van actie en zet dingen in beweging. Met mij samenwerken betekent doorpakken. Mijn krachtige eigenschappen zijn onder andere; organiseren, nauwkeurigheid, energiek, sociaal en creatief.

De laatste jaren heb ik veel stilgestaan bij levensvragen. Ik investeerde, en nog steeds, in mijzelf op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde om het beste uit mijzelf te halen. Deze zoektocht was af en toe pittig, maar alles meer dan waard. Het heeft mij enorm veel helderheid gegeven. Het is zo duidelijk geworden dat ik energie krijg van anderen assisteren. Ik volgde mijn hart en startte mijn eigen bedrijf: VA Connected. Door te doen wat ik echt leuk vind verrijk ik mijn eigen leven en het leven van mijn clienten. Zij verrijken op hun manier weer anderen en zo zijn we allemaal in verbinding.

Hiervoor heb ik als project manager al veel VA-werk gedaan en verschillende ondernemers begeleid in hun succes. Daarnaast ben ik jarenlang grafisch vormgever geweest, waardoor ik jou de unieke combinatie geef van administratief, organiserend en creatief.

Ben jij met je onderneming aan rust en ontzorging toe, zodat jij meer kan genieten van het ondernemen? Zullen we ruimte gaan creëeren voor groei en succes? Dan ga ik graag met jou aan de slag!

Sabine is een prettig mens en werkt pragmatisch, praktisch, doelgericht en komt snel tot verrassend resultaat. Ik heb haar leren kennen als stagiair en we hebben door de jaren heen veelvuldig en prettig samengewerkt. Sabine weet door haar ervaring wat werkt in de praktijk en past dat nu zeer effectief toe in haar rol als Virtual Assistant.

Mizja Haak

Managing director, Colorativa

Sabine is mijn VA voor mijn creatieve brand-uitingen zoals logo, boeken, flyers, uitnodigingen en online magazine. Zij is nauwkeurig, secuur en denkt mee. Haar inbreng geeft wat ik bedenk, een goede kwaliteitsslag. Door samen te werken met Sabine kom ik professioneler over op mijn cliënten en dit brengt meer succes met zich mee.

Nannet van der Ham

Inspirator, initiator en motivator

CONTACT

Zet nu de eerste stap naar groei & succes voor jouw business!

Sabine Blok  |  06 547 476 83  |  sabine@va-connected.nl  |  LinkedIn.com/sabineblok

© 2017  |  Kvk 67064590  |  BTW NL14 4460 622 B01